KIRIMA ELEME TESISI

MOBİL KIRMA ELEME TESİSLERİ

Mobil kırma eleme tesisileri, üretim sahalarında ve sahalar arasında kolayca hareket ettirilebilen paletli ve tekerlekli kaya kırma makineleridir. Agrega üretimi, geri dönüşüm uygulamaları ve madencilik operasyonlarında yaygın olarak kullanılırlar. Mobil kırıcılar, sabit kırma sistemlerinin yerini alabilir, bu da taşıma ihtiyacını azaltır ve böylece operasyonel maliyetleri düşürür.

UĞURMAK mobil tekerlekli kırma ünitelerinin en büyük tercih sebebi montaj ve demontaj kolaylığı sağlamasıdır. Baraj, yol yapımı gibi proje işlerinde kurulan geçici ocakların proje bitiminde farklı bir sahaya taşınması gerekebilir. Böyle durumlarda taşınma kolaylığı sunduğundan nakliyat maliyetlerini önemli ölçüde düşürürler.

Paletli kırıcılar, tekerlekli kırıcılara göre daha hızlı taşınıp, daha hızlı kurulabilen ünitelerdir. Hidrolik tahrikli yürüyüş paleti sayesinde dakikalar içinde istenilen noktaya taşınıp üretime başlayabilir. Dayanıklı iç astarları, sağlam kırıcı yapıları ile uzun yıllar güvenle çalışabilirler.

Agrega üretimi, geri dönüşüm uygulamaları ve madencilik operasyonlarında küçük kübik malzeme elde etmek için kullanılan Mobil darbeli kırıcılar, sabit kırma sistemlere göre hem operasyonel maliyetleri düşürür hem de esnek bir kullanım alanı sağlar.

UĞURMAK mobil çeneli kırma üniteleri genellikle primer kırıcı olarak ya tek başına kullanılır ya da bir sonraki kırıcıya boyutlandırılmış malzeme hazırlamak için kullanılır. Daha sert ve daha büyük malzemeleri kırarak bir sonraki aşamaya hazırlar. Tekerlekli mobil yapısı sayesinde istenilen noktaya kolayca taşınabilir.

Mobil dik milli kırıclar, çeneli ve darbeli kırıcılara göre daha küçük malzemelerle beslenebileceği için genellikle ikincil kırıcı olarak kullanılmakta ve bu kırıclara göre çok daha düşük tane boyutlarında ürün verebilmektedir.

Mobil dik milli kırıcılar, çok ufak tane boyutunda ürün almak istenilen şantiyelerde ikincil veya üçüncül kırıcı olarak kullanılmaktadır. Çıkan malzeme kalitesi ve yüksek kırma hassasiyetinden dolayı tercih edilmektedir.

Sekonder kırıcılı mobil tesisler, Baraj, yol yapımı gibi proje işlerinde kurulan geçici ocakların proje bitiminde farklı bir sahaya taşınması gereken durumlarda, maksimum 450 mm tane boyutuna sahip şantiyelerde kullanılmaktadır.

Mobil Sekonder çeneli kırıcılar, birincil kırıcıya sahip şantiyeler için kullanılmaktadır. Ünitede eğimli titreşimli elek ile primer grubundan gelen malzeme elenerek sekonder çeneli kırıcı grubuna yönlendirilmekte ve istenilen boylarda ürün elde edilmektedir.

TOP