АВТОМАТИЗАЦИЯ

АВТОМАТИЗАЦИЯ ПАНЕЛИ УПРАВЛЕНИЯ

UĞUR MAKİNA A.Ş ; Makina sektöründe dünya pazarında önemli bir yere sahip olup günümüz teknolojileri çerçevesinde siz değerli müşterilerimize en iyi imkan ve olanakları sunmaktadır.

Günümüzde sıkça karşılaştığımız otomasyon teknolojisi ;

Tüm dünyada açık bir pazar haline geldiği, rekabetçi koşullarda üretimi; hızlı, standart, güvenli, kaliteli ve verimli kılmak bir zorunluluk haline gelmiştir. Endüstride zorunluluğun karşılığı şüphesiz ki otomasyon teknolojisindedir.

Makina otomasyon uygulamaları için kullanılan PLC, HMI, PC (insan makina arayüzü), inverter (motor hız kontrol cihazları), servo motor ve servo motor sürücüleri, soft starterler, endüktif  ve kapasitif sensör kontrolleri, solid state röleler, pinomatik, safety (güvenlik) switchleri, sensörler, röleler, scada.

Bu cihazlar bir araya gelerek makinalar ve sistemler mümkün olduğunda az insan gücü ve minimum arıza ile sistemlerin kontrolünü sağlarlar. Ayrıca verimliliğin artırılması enerji tasarrufu detaylı ölçüm ve raporlamada otomasyon sistemlerinin sunduğu özelliklerden bazılarıdır.

Kırma Eleme Otomasyon Sistemi özelliklerinden bazıları şunlardır;

-Sistem manuel ve otomatik olarak iki farklı üretim yapabilmektedir.

- Sistemde oluşan arıza, emniyet ekipmanları(acil stop,ipli şalter,band kaydı,metal dedktör v.b) ,kırıcı amperleri gibi durumlar kullanıcıya bildirilir.

- interlock sıralı çalışma ve durma ile motorlar sıralı çalışarak şebekeye aşırı yüklenme engellenir. Bir önceki motor devreye girmeden bir sonraki motor çalışmaz.Arıza durumunda tesisinizin tamamı durmaz, arızanın bulunduğu kısım durdurulur ve arıza giderildiğinde otomatik olarak sıralı çalışmaya devam eder. Tesisinizi tamamen durdurduğunuzda sondan başa doğru içinde bulunan malzemeyi boşaltarak durmaya başlar.

- Tesis kırıcıların akımlarını kontrol ederek besleyiciler otomatik malzeme besler. Akım yükseldiğinde durur istenilen değere geldiğinde beslemeye devam eder. İnverterli sistemlerde hız azalır, akım düştüğünde normal hızında devam eder.

- Tesisin kontrolü dokunmatik panel ve bilgisayar üzerinden sağlanır.

- Bilgisayarlı sistemlerde oluşan arızalar,uyarılar,üretim miktarları (bant kantarı mevcutsa) kayıt altına alınır ve istenilen tarihlerde görüntülenebilir.

- Kırıcı bakım zamanları geldiğinde kullanıcıya uyarı verir.

UĞUR MAKİNA A.Ş ailesi olarak siz değerli müşterilerimize kaliteli uzun ömürlü kendini piyasada kanıtlamış (OMRON, SİEMENS, SCHENİDER, ABB) gibi makina otomasyon sektöründe kendini ispatlamış markalar ile siz değerli müşterilerimizin PLC yazılım scada yazılım makina kontrol pano ihtiyaçlarını kendi bünyesinde alanlarında uzman ve deneyimli kadrosu ile çözüm üretmektedir.

GALERİ

TOP